Blogitiimi vahvistuu!

Julkaistu

Aurinko heräilemässä hienoon päivään
Aurinko heräilemässä hienoon päivään Forecan toimiston ikkunasta katsottuna.
On tullut jälleen aika availla sanaista arkkuani Forecan tekniikan puolelta, täältä verkkokaapeleiden kuristuksesta ja palvelinräkkien puristuksesta. Tällä kellonlyömällä Sään takaa -blogitiimimme on saanut kadonneen lampaansa takaisin! Yleisömeren kohinan laannuttua kerrottakoon, että 2,5 vuoden taukoon on ollut maailman paras syy: 2,5-vuotias poika!

Varsin erinomaista tässä kaikessa on se, että jatkossa kaikkien teknisten vimpaimien hankintaa ja autotalliprojektien tärkeyttä voi perustella lapsen kehityksen ja kasvun tukemisella.

Aina tietenkään kaikki ei ole mennyt niin kuin Strömsössä, missä lapset syövät kiltisti lautaset tyhjäksi ja tuhisevat aina täydet yöunet. Kaurapuuroa on pyyhitty silmälaseista monet kerrat. Silmänalusten RGB-väriarvo on saattanut joskus lähennellä #000000:aa, ollen siellä keskimääräistä tummemmissa värisävyissä.

Hyvä mieli koostuukin pienistä onnistumisen kokemuksista. Käydä kaupassa melko onnistuneesti siten, ettei jälkikasvu makaa X:nä kaupan lattialla ainakaan kovin pitkiä aikoja. Nähdä mikä riemu voikaan syntyä vesilätäköissä saapastelusta, elämän ensimmäisestä lumisateesta ja sittemmin takapihalle lapioidusta lumikasasta.

Tästä hivenen huterasta aasinsillasta päästäänkin säähän, joka erityisesti tänään tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun, joskin varovaisuutta noudattaen ainakin täällä etelässä. Aamuisella työmatkalla olisin kovasti kaivannut nastakenkiä jalkakäytävien liukkauden vuoksi. Nopeisiin reflekseihin ei ole loputon luottaminen.

Kuukausiennusteen mukaan maatamme tullaan hellimään keskimääräistä lämpimämmällä säällä. Liukkauden ainakin lapsiperheeet ottavat vastaan ilolla, sillä tapaturmaherkkyydestä huolimatta se mukavasti liukastaa pulkkamäet huimiin nopeuksiin!

Valokuva: Mika Toivonen

3 vastausta artikkeliin “Blogitiimi vahvistuu!”

  1. Loistava postaus: kielellisesti lahjakasta temppuilua, jota oli ilo lukea! :)

  2. Kiitos lämmittävästä aamunavauksesta (pe 28.1. klo7.07).
    Pekka V, 65 v

    PS. En ole sukua Yrjö V:lle

  3. Voi kun voisikin iloita liukkaista pulkkamäistä, mutta jos mäkeen sulaa ikäviä paljaita kohtia niin laskemisesta tulee vähän liiankin hurjaa.
    Anteeksi että olen näin pessimistinen, mutta minua ilahduttaisi enemmän oikein kunnon lumituiskut. Eipä niitä kuitenkaan taida tilauksesta saada.

Kommentit on suljettu.

Forecan blogissa on käytössä kommenttien esimoderointi eli blogin ylläpitäjän on hyväksyttävä kommentti ennen kuin se näkyy blogissa. Kommentteja käydään läpi toimistotyöajan puitteissa.

Blogin keskusteluun voi osallistua asiallisilla, aiheeseen liittyvillä ja toisia kunnioittavilla kommenteilla. Viestejä voidaan jättää julkaisematta ylläpidon harkinnan mukaan, esimerkiksi jos viesti on loukkaava, ei liity blogin aiheeseen, sisältää selkeää tahallista provosointia tai on muutoin asiaton.