Joanna Rinne

Joannan kiinnostus on lapsesta asti kohdistunut taivaalle. Opinnot hän aloitti pääaineenaan tähtitiede, mutta matkan varrella voiton ja pääaineen paikan vei lähempää löytyvä kohde, sää.  Säässä Joannaa kiinnostavat erityisesti sen ääri-ilmiöt: helteet ja paukkupakkaset, myrskytuulet ja ukkoset. Ne näyttävät, kuinka pieni yksittäinen ihminen, teknologisista saavutuksistaan huolimatta, on maapallon mahtavimpiin voimiin verrattuna.

Forecan päivystävänä meteorologina Joanna on työskennellyt vuodesta 2008.

Blogissa Joanna pyrkii antamaan vastauksia meteorologeille usein esitettyihin kysymyksiin sekä tutkimaan ja kuvailemaan säätä ja sääilmiöitä erilaisista näkökulmista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Forecan blogissa on käytössä kommenttien esimoderointi eli blogin ylläpitäjän on hyväksyttävä kommentti ennen kuin se näkyy blogissa. Kommentteja käydään läpi toimistotyöajan puitteissa.

Blogin keskusteluun voi osallistua asiallisilla, aiheeseen liittyvillä ja toisia kunnioittavilla kommenteilla. Viestejä voidaan jättää julkaisematta ylläpidon harkinnan mukaan, esimerkiksi jos viesti on loukkaava, ei liity blogin aiheeseen, sisältää selkeää tahallista provosointia tai on muutoin asiaton.