Miina Manninen

Miina on Forecan tuore meteorologi, joka tuijotteli aikansa taivaalle ja teki siitä sitten itselleen ammatin. Nyt miina tekee töitä sekä Maikkarin tv-meteorologina että Forecalla tutkimuksen parissa.

Miinaa kiehtovat suuret luonnonvoimat ja sää, jota ihminen voi ennustaa muttei hallita. Miina pitää säästä sillä se on aina, mutta aina erilainen. Säästä riittää puhuttavaa.

Blogissa Miina opettaa meteorologiaa. Hän kirjoittaa päivittäisestä säästä, tutuista ja harvinaisemmista sääilmöistä ja takertuu yksityiskohtiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Forecan blogissa on käytössä kommenttien esimoderointi eli blogin ylläpitäjän on hyväksyttävä kommentti ennen kuin se näkyy blogissa. Kommentteja käydään läpi toimistotyöajan puitteissa.

Blogin keskusteluun voi osallistua asiallisilla, aiheeseen liittyvillä ja toisia kunnioittavilla kommenteilla. Viestejä voidaan jättää julkaisematta ylläpidon harkinnan mukaan, esimerkiksi jos viesti on loukkaava, ei liity blogin aiheeseen, sisältää selkeää tahallista provosointia tai on muutoin asiaton.