Selvitys: Suomi pesee Liechtensteinin harmaudessa 5–0

Julkaistu

Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajat kohtaa kotikentällään Liechtensteinin perjantai-iltana: nyt kamppaillaan historiallisesta EM-kisapaikasta! Tästä ainutlaatuisesta ottelusta inspiroituneena toteutimme asiakkaamme Hartwallin kanssa leikkimielisen Suomi-Liechtenstein -harmausvertailun, jonka Suomi päihitti kirkkaasti 5-0.

Helsinki kaikilla mittareilla Liechtensteinia harmaampi

Vertailimme Helsingin harmautta Liechtensteinin pääkaupunkiin Vaduziin marraskuun osalta seuraavilla mittareilla:

  • auringonpaistetunnit (h)
  • sademäärä (mm)
  • ilman suhteellinen kosteus (%)
  • päivän kesto (h, min)
  • kokonaispilvisyys (%)

Kävi ilmi, että Helsinki pesi Vaduzin harmausvertailussa kaikilla osa-alueilla. Auringonpaistetunteja on Helsingissä puolet Vaduzia vähemmän; sademäärä, ilman suhteellinen kosteus ja kokonaispilvisyys ovat meillä puolestaan suurempia ja päivän kesto liki kaksi tuntia lyhyempi.

Viisi pistettä harmaudelle, jes!

Forecan tekemässä selvityksessä Helsinki pesee Liechtensteinin pääkaupungin Vaduzin marraskuisessa harmaudessa 5-0.

Ottelu kuivassa ja vilpoisassa säässä

Toivottavasti Huuhkajat ovat keränneet viime päivien harmaudesta aimo annoksen energiaa, sillä ottelu pelataan näillä näkymin kuivassa ja kylmenevässä säässä tähtitaivaan alla perjantai-iltana. Iltalämpötila on vain asteen tai pari plussan puolella, mutta tunnelma on varmasti sitäkin kuumempi. Tsemppiä, Huuhkajat!

3 vastausta artikkeliin “Selvitys: Suomi pesee Liechtensteinin harmaudessa 5–0”

  1. Vähän riskaabeli aika ja paikka kesälajille :)

  2. Melkein nappiin osunut ”ennuste” ainakin jalkapallon suhteen. :)

  3. No sitä sisäistä lämmikettä näyttää taas riittäneen, jolloin sitä hypätään Mantan altaaseen vaikka tammikuussa !

Kommentit on suljettu.

Forecan blogissa on käytössä kommenttien esimoderointi eli blogin ylläpitäjän on hyväksyttävä kommentti ennen kuin se näkyy blogissa. Kommentteja käydään läpi toimistotyöajan puitteissa.

Blogin keskusteluun voi osallistua asiallisilla, aiheeseen liittyvillä ja toisia kunnioittavilla kommenteilla. Viestejä voidaan jättää julkaisematta ylläpidon harkinnan mukaan, esimerkiksi jos viesti on loukkaava, ei liity blogin aiheeseen, sisältää selkeää tahallista provosointia tai on muutoin asiaton.