No onkos on tullut kevät!

Julkaistu
Takapihan pensaassa silmuja joulukuisena sunnuntaina. Kuva Tiina Asula

Juha kirjoitti eilen blogissa, että Helsingissä ”on kuin kesä ilman vihreyttä”. Niinpä.

Lisään tuohon vielä, että on sitä vihreyttäkin hiukan. Eilen lenkillä ollessani havainnoin, että ruoho on vihreää aivan kuin Keski-Euroopassa talvella. Ja tarkemmin katsoessani huomasin, että joissain pensaissa oli pienen pieniä vihreitä silmuja. No onkos tullut kevät?

Kuitenkin esimerkiksi Pohjois-Karjalassa on voitu iloita jo lumilyhdyistä.  Mutta Juhan eilisen ennusteen mukaan lumilyhdytkin saattavat tämän viikon sateissa sulaa. Harmi.

Koko Suomen lumitilannetta voi tarkkailla Forecan nettisivuilta.

 

 

2 vastausta artikkeliin “No onkos on tullut kevät!”

  1. Hyvä kirjoitus muuten mutta olisi hyvä jos tuossa lumen syvyydessä näkisi pitemmälle kuin huomiseen.

  2. Ei sula P-Karjalassa lumilyhdyt tällä viikolla. Etelän herrat turhaan harmittellee – tulukaa veikkoset pois sieltä ruuhkasuomen kurjjuuvesta nauttimmaan kunnon (ja varmasta) talavesta!

Kommentit on suljettu.

Forecan blogissa on käytössä kommenttien esimoderointi eli blogin ylläpitäjän on hyväksyttävä kommentti ennen kuin se näkyy blogissa. Kommentteja käydään läpi toimistotyöajan puitteissa.

Blogin keskusteluun voi osallistua asiallisilla, aiheeseen liittyvillä ja toisia kunnioittavilla kommenteilla. Viestejä voidaan jättää julkaisematta ylläpidon harkinnan mukaan, esimerkiksi jos viesti on loukkaava, ei liity blogin aiheeseen, sisältää selkeää tahallista provosointia tai on muutoin asiaton.