Android 2.0 on julkaistu tänään!

Julkaistu
ForecaWeather 2.0 sisältää myös sade-ennusteet kaikkialle maailmaan

Nyt suositusta ForecaWeather-sääsovelluksesta on saatavilla versio 2.0.  Uuden version voi käydä lataamassa ilmaiseksi Android Marketista.

Uusinta sovelluksessa ovat animoidut sade- ja pilvisyysennusteet. Myös pieniä bugeja on korjattu.

Kokeile ForecaWeatherin 2.0 versiota Androidille ja laita meille palautetta. Meistä on edelleen kiva saada palautetta Android-käyttäjiltä.

 

10 vastausta artikkeliin “Android 2.0 on julkaistu tänään!”

 1. Tää on kiva…

  Mulla on android iphone ja pitää vain mennä asetuksiin ja muuttaa ne animaatioon niin saa sade ennusteen kivasti siirtämällä kursoria.

  meillä ei ihan sade mutta seudulla sataa klo 10 2.12.2011

 2. Ihan hyviä parannuksia.

  Näiden lisäksi käyrä olisi havainnollinen, esimerkiksi tämä täsmäsää-sivulta löytyvä: http://www.foreca.fi/meteogram.php?loc_id=100660158&lang=fi

  Vielä kun sen käyrän saisi myös widgetiksi.

  1. Olen Kallen (2.12.2011 at 12.10) kanssa ihan samoilla linjoilla, että käyrät puuttuvat. Itseasiassa pidän niitä ihan kaikkein tärkeimpänä juttuna, koska niistä havainnollistaa ennusteen yhdellä silmäyksellä. Käyränä saisi olla niin lämpötila, sateenvoimakkuus (mm/h) kuin tuulenvoimakkuuskin (m/s). Itse kaipaan taulukoituja numeroarvoja ja listamuotoista ennustetta todella harvoin, eli tällaisena sovellus jää käyttämättä 99% varmuudella, valitettavasti. Toivottavasti saamme pian käyrät kehiin :)

   Ehdotus2: Miksi Forecast/Rain/Cloudiness -moodi pitää valita valikosta, miksei esim. vierittämällä näyttöä vaakasuunnassa. Minusta ainakin tuntuisi hyvin loogiselta, kun eri näkymät olisi ”vierekkäisillä sivuilla”.

   1. joo mäkin tykkään noista käyristä

 3. Koska saadaan päivitys iPhone-sovellukseen? Se ei ole juurikaan kehittynyt sitten ekan version, ja nykyisellään se on takkuinen ja buginen.

  1. Uusi iPhone-versio on työn alla ja pyrimme saamaan sen markkinoille vielä jouluksi, kuitenkin viimeistään tammikuussa.

 4. Animaatiot ovat hienoja! Tehkää widgetistä vähän laajempi. Se on edelleenkin turhan suppea käytettäväksi.

 5. Latasin aikoinaan ensimmäisen version. Nyt olen yrittänyt ladata tätä uutta, mutta ei onnistu. Se ei lataudu. Olen poistanut aiemman version. Tämä uusi ei suostu latautumaan siitä huolimatta puhelimeeni. (Samsung Galaxy S II)

  1. Kiitos kommentistasi. Laitan sinulle lisäkysymyksiä sähköpostitse.

Kommentit on suljettu.

Forecan blogissa on käytössä kommenttien esimoderointi eli blogin ylläpitäjän on hyväksyttävä kommentti ennen kuin se näkyy blogissa. Kommentteja käydään läpi toimistotyöajan puitteissa.

Blogin keskusteluun voi osallistua asiallisilla, aiheeseen liittyvillä ja toisia kunnioittavilla kommenteilla. Viestejä voidaan jättää julkaisematta ylläpidon harkinnan mukaan, esimerkiksi jos viesti on loukkaava, ei liity blogin aiheeseen, sisältää selkeää tahallista provosointia tai on muutoin asiaton.