Forecan sää göteborgilaisissa aamiaispöydissä

Julkaistu

Marraskuun alusta lähtien göteborgilaiset ovat voineet lukea Forecan sääennusteet Göteborgs-Postenista. Lehti on levikiltään Ruotsin toiseksi suurin päivälehti heti Dagens Nyheterin jälkeen. Göteborgs-Postenin lisäksi myös samaan Stampen-ryhmään kuuluvat paikallislehdet valitsivat Forecan säätoimittajakseen.

Forecan sää ei pelkästään löydy sanomalehdistä. Foreca toimittaa sääpalvelut myös lehtien websivuille.

Lehtisäätuotteiden tekeminen on ollut mukavaa ja haastavaa.  Mielenkiintoisina ruotsalaisina erikoisuuksina mainittakoon sääkatsaukset. Joka kuukausi Forecan meteorologit kirjoittavat sääkatsaukset ”Så var vädret” (katsaus edellisen kuun säähän) ja Så blir vädret (tulevan kuukauden sääkatsaus)  Göteborgs-Postenille.

Sääkatsaus "månadskronika" Göteborgs-Postenissa.

 

2 vastausta artikkeliin “Forecan sää göteborgilaisissa aamiaispöydissä”

  1. Kiva seurata.
    Toi sääseurantakin on selkeä ja mukavasti min ja max arvot.

Kommentit on suljettu.

Forecan blogissa on käytössä kommenttien esimoderointi eli blogin ylläpitäjän on hyväksyttävä kommentti ennen kuin se näkyy blogissa. Kommentteja käydään läpi toimistotyöajan puitteissa.

Blogin keskusteluun voi osallistua asiallisilla, aiheeseen liittyvillä ja toisia kunnioittavilla kommenteilla. Viestejä voidaan jättää julkaisematta ylläpidon harkinnan mukaan, esimerkiksi jos viesti on loukkaava, ei liity blogin aiheeseen, sisältää selkeää tahallista provosointia tai on muutoin asiaton.