Ne porkkanat oli nopeasti syöty

Julkaistu

Esittelin keväällä parvekeelle rakentamaani kasvimaata. Olin ylpeä viljelmästäni. Kaikki ei kuitenkaan mennyt niin kuin Strömsössä. Persiljaa sai syödä pitkin kesää, mutta porkkansadosta tuli surkea. Olen meteorologi, en puutarhuri. Tästä lähtien aion kirjoittaa blogiin sää-aiheisia juttuja.

Hauskaa viikon alkua kaikille!

Porkkanalaatikon satoa

2 vastausta artikkeliin “Ne porkkanat oli nopeasti syöty”

  1. Porkkanoiden parvekekasvatuksessa on ainakin se hyöty, että ne ovat turvassa jäniksiltä – niin kuin jäljellä olevista naateista voidaan havaita.

  2. Näyttävätpä porkkanat tutuilta. Kasvimaani tuotti samanlaisen porkkanasadon. Vettä tuli riittävästi ja jokseenkin tasaisesti taivaalta, lämpöä riitti ja lannoituskin oli kohdallaan kalkitusta myöten. Vaan ei kasvanut. Punajuuret olivat vähän suurempia, mutta myyrä ehti säilöä suurimman osan ennen minua. Ensi kesän toiveet ovat kuitenkin korkealla.

Kommentit on suljettu.

Forecan blogissa on käytössä kommenttien esimoderointi eli blogin ylläpitäjän on hyväksyttävä kommentti ennen kuin se näkyy blogissa. Kommentteja käydään läpi toimistotyöajan puitteissa.

Blogin keskusteluun voi osallistua asiallisilla, aiheeseen liittyvillä ja toisia kunnioittavilla kommenteilla. Viestejä voidaan jättää julkaisematta ylläpidon harkinnan mukaan, esimerkiksi jos viesti on loukkaava, ei liity blogin aiheeseen, sisältää selkeää tahallista provosointia tai on muutoin asiaton.