Millaista säätä reissussa?

Julkaistu
Torstaiksi Brittein saarille ennustetaan varsin aurinkoista. Forecan web- ja mobiilipalveluista löytyy säätiedot yli 100.000 paikalle maailmanlaajuisesti.

Kun olin matkalla Lontooseen, niin lentokoneessa takanani istuvat juttelivat siitä, että millainenkohan sää siellä Lontoossa oikein on.  Minulle on tietenkin kovin luonnollista tarkistaa työmatkan tai lomakohteen sää Forecan palveluista. Tai sitten voin kysyä suoraan meteorologilta. Se on yksi työni eduista.  Ja ulkomailla ollessani käytän samoja Forecan palveluita, mutta kiinnostuksella seuraan myös paikallisia sääpalveluita, jos mahdollista.

Mutta mistä muut matkaajat reissun päällä sääennusteita seuraavat?

[poll id=”3″]

Yksi ajatus artikkelista “Millaista säätä reissussa?”

  1. Terve,

    Beta.foreca.mobi:a olisi mukava käyttää, ja aika-ajoin käytönkin, mutta tuntuu että tuo beta ei ole kehittynyt lainakaan kesän jälkeen. Riippuen päätelaitteesta jumittaa ja tahmaa, tai ei toimi lainkaan välillä.

    Onko tuohon tulossa parannusta, ja toisaalta milloin foreca tekee Androidille sää-sovelluksen, joka on ollut jo aikaa sitten esim. Nokialle ja IPhonelle?

Kommentit on suljettu.

Forecan blogissa on käytössä kommenttien esimoderointi eli blogin ylläpitäjän on hyväksyttävä kommentti ennen kuin se näkyy blogissa. Kommentteja käydään läpi toimistotyöajan puitteissa.

Blogin keskusteluun voi osallistua asiallisilla, aiheeseen liittyvillä ja toisia kunnioittavilla kommenteilla. Viestejä voidaan jättää julkaisematta ylläpidon harkinnan mukaan, esimerkiksi jos viesti on loukkaava, ei liity blogin aiheeseen, sisältää selkeää tahallista provosointia tai on muutoin asiaton.