Terveisiä Porista!

Julkaistu
Kirsi ja Markus Porissa

Huomenta Suomen Kesäaamu kuvataan tällä viikolla Porissa, Eetun aukiolla.

 

Millaista on ennustaa säätä torilta käsin?

Kun säätä kuvataan Maikkarin studiolla meteorologi puhuu yksin kameralle, eikä huoneessa ole ketään muuta. Silloin voi huijata itseään että kukaan ei katso. Että kunhan tässä höpisen… Torilla se ei onnistu. On yleisöä. On outoa kuulla oma äänensä kaiuttimista.
Lähetysten välillä päivittelen sääkarttoja ja tarkennan ennustetta aivan kuin tavallisinakin työaamuina. Jäljelle jäävän ajan jutustelen ohjelmaa seuraamaan tulleiden porilaisten kanssa. Kaikki porilaiset huomenaamuna torikahville!

Millanen sää Porissa on loppuviikolla?

Keskiviikkona ja torstaina tuuli käy mereltä. Sää jatkuu aurinkoisena tai korkeintaan puolipilvisenä mutta viilenee hieman.
Päivän ylin lämpötila jäänee keskiviikkona ja torstaina 20 asteen kieppeille.
Viikonloppua kohden sää lämpenee taas aavistuksen, mutta samalla sateiden riski kasvaa, sillä Etelä-Suomeen on saapumassa matalapainen, joka saattaa tuoda sateita myös Poriin. Vielä on kuitenkin epävarmaa, miten korkealle pohjoiseen sadealue nousee.

9 vastausta artikkeliin “Terveisiä Porista!”

 1. Mikä ihmeen sateiden ”RISKI”? Sanoisin, että MAHDOLLISUUS, vai onko joku sokerista niin että sulaa, jos sataa. Todenäköisyydenkin vielä ymmärtää, mutta että riski, – eihän sade ole vaarallista lainkaan!

  1. Jazz-kansa toivoo niin kovasti aurinkoa että täällä voisi puhua vaikka sateiden ”UHASTA” :)

 2. Sateesta tuli mieleeni kysymys, että löytyykö tuolta Forecan sivulta tuota sadetutkaa, joka päivittyy 15 minuutin välein? Ainakin näissä aamun lähetyksissä olet sitä käyttänyt ja mietin, että onko se vain teille ammattilaisille tarkoitettu?

  1. 15 minuutin tutkakuvat ovat ammattilaiselle tarkoitettuja sääpalveluita. Niitä ei löydy ilmaiseksi netistä. Jos haluat lisätietoja Forecan säätutka tai muista palveluista, Forecan myynnissä autetaan mielellään.

  2. Ainakin tuollainen tutka löytyy ilmaiseksi netistä:
   http://www.saatutka.fi/

  3. KFuno3 , [url=http://ikrohgerkabs.com/]ikrohgerkabs[/url], [link=http://jlltujnfnxlw.com/]jlltujnfnxlw[/link], http://igvfggrkqmqh.com/

 3. Voitteko ajatella, että jättäisitte ylenmääräisen helteiden ihannoinnin pois säätiedotuksista?Ne ovat aika suurelle osalle ihmisiä vastenmielisiä ja raskaita kestää.

  1. Jos jättää pois säätiedotuksesta sen minkä jonkun mielestä on vastenmielistä niin säätiedotuksia ei ole.

 4. Ja tältä se näytti ”tavisten” silmin katsottuna:
  http://aneurysmguy.deviantart.com/gallery/#/d3rgymk
  Tämä on onnistunein panoraamoista, muissa olisi tarvetta korjata.

  Galleriasta löytyy muutama muu paikalla kuvattu panoraama:
  http://aneurysmguy.deviantart.com/gallery/

Kommentit on suljettu.

Forecan blogissa on käytössä kommenttien esimoderointi eli blogin ylläpitäjän on hyväksyttävä kommentti ennen kuin se näkyy blogissa. Kommentteja käydään läpi toimistotyöajan puitteissa.

Blogin keskusteluun voi osallistua asiallisilla, aiheeseen liittyvillä ja toisia kunnioittavilla kommenteilla. Viestejä voidaan jättää julkaisematta ylläpidon harkinnan mukaan, esimerkiksi jos viesti on loukkaava, ei liity blogin aiheeseen, sisältää selkeää tahallista provosointia tai on muutoin asiaton.