Millainen on hyvä kesälomasää?

Näkymä Pohjoisrannasta. Akseli Gallen-Kallela 1891.

Helle on hellinyt tänä kesänä niin lomalaisia kuin työssäkäyviäkin. Vai onko?

Helle ei helli kaikkia. Jotkut pitävät viileämmistä lomasäistä. Sateet ovat joillekin todella parasta kesässä. Joillekin taas kunnon ukkosmyrskyt tuovat mukavaa vaihtelua. Tuullakin saisi välillä.

Suomessa kesäsäät saattavat vaihdella hyvinkin paljon. Viime vuosina olemme nauttineet lämpimistä kesäpäivistä. Mutta muistanpa yhden kesäteatterin ensi-illan viikkoa ennen juhannusta, kun taivaalta satoi räntää. Yleisö ja näyttelijät olivat pukeutuneet villahousuihin, laamapaitoihin ja toppatakkeihin. Silloin esitettiin Minna Canthin Roinilan talossa -näytelmää.

Osallistu Forecan paras kesälomasää-äänestykseen alla.

Millainen on hyvä kesälomasää?

Katso tuloksia

Loading ... Loading ...
Tämä kirjoitus kuuluu kategoriaan Huomioita säästä, Yleistä säästä. Tagit: . Pysyvä linkki.

Yksi vastaus kirjoitukseen

  1. Pirkko Hakuni sanoo:

    Kuiva, aurinkoinen sää, ei liian kuuma

    Kiitos tiedoista

Forecan blogissa on käytössä kommenttien esimoderointi eli blogin ylläpitäjän on hyväksyttävä kommentti ennen kuin se näkyy blogissa. Kommentteja käydään läpi toimistotyöajan puitteissa.

Blogin keskusteluun voi osallistua asiallisilla, aiheeseen liittyvillä ja toisia kunnioittavilla kommenteilla. Viestejä voidaan jättää julkaisematta ylläpidon harkinnan mukaan, esimerkiksi jos viesti on loukkaava, ei liity blogin aiheeseen, sisältää selkeää tahallista provosointia tai on muutoin asiaton.