Suomen juhlavuosi lähestyy loppuaan: Mikä on Suomen kaunein paikka? Entä millainen on paras sää?

Julkaistu
Suomen 100-vuotisjuhlavuosi kääntyy kohti loppuaan. Foreca osallistui juhlavuoteen mm. ikuistamalla Suomen luontoa, vuodenaikoja ja säitä lintuperspektiivistä. Videoiden kuvaajana toimi meteorologimme Markus Mäntykannas. Kuvat on otettu mm. Kilpisjärvellä, Saana-tunturilla, Kiikunlähteellä Hollolassa, Raaseporissa, Hangossa, Keuruulla, Päijänteellä Pulkkilanharjulla, Helsingissä, Lohjajärvellä, Fiskarsissa ja Keravalla. Revontulikuvat on kuvattu Norjan puolella lähellä Kilpisjärveä kohti Suomea. Tässä vielä koottuna videot!
Mikä teidän mielestänne on Suomen luonnon kaunein paikka? Entä millainen on Suomen paras sää ja miksi?
Hyvää uutta vuotta 2018!
Suomen kesä
Syksyn ruskaa
Lapin ja talven taikaa

5 vastausta artikkeliin “Suomen juhlavuosi lähestyy loppuaan: Mikä on Suomen kaunein paikka? Entä millainen on paras sää?”

  1. Paras sää on + 25 – + 30 astetta ja varsin alhainen kosteusprosentti.Hyvä on myös parinkymmenen asteen heikkotuulinen pakkassää .

  2. Paras sää on puolipilvinen +25, ei kylmä eikä liian kuuma, jos ei suorassa auringonpaisteessa huhki. Kauneimpia paikkoja ovat saaristot. Karmeinta on tämä keskitalvi, kylmää, harmaata ja kalseaa.

  3. Mun lempi sää on talvella lumisade ja ei kovin kylmä. Kesällä taas ukkonen ja kunnon helle. Kauniinpia paikkoja ovat vesistöjen rannikot.

  4. Pidän eniten tyynestä pilvettömästä säästä kaikkina vuodenaikoina. Kauneimmat paikat ovat joko veden äärellä tai korkealla huipulla.

Kommentit on suljettu.

Forecan blogissa on käytössä kommenttien esimoderointi eli blogin ylläpitäjän on hyväksyttävä kommentti ennen kuin se näkyy blogissa. Kommentteja käydään läpi toimistotyöajan puitteissa.

Blogin keskusteluun voi osallistua asiallisilla, aiheeseen liittyvillä ja toisia kunnioittavilla kommenteilla. Viestejä voidaan jättää julkaisematta ylläpidon harkinnan mukaan, esimerkiksi jos viesti on loukkaava, ei liity blogin aiheeseen, sisältää selkeää tahallista provosointia tai on muutoin asiaton.