Suomen juhlavuosi lähestyy loppuaan: Mikä on Suomen kaunein paikka? Entä millainen on paras sää?

Suomen 100-vuotisjuhlavuosi kääntyy kohti loppuaan. Foreca osallistui juhlavuoteen mm. ikuistamalla Suomen luontoa, vuodenaikoja ja säitä lintuperspektiivistä. Videoiden kuvaajana toimi meteorologimme Markus Mäntykannas. Kuvat on otettu mm. Kilpisjärvellä, Saana-tunturilla, Kiikunlähteellä Hollolassa, Raaseporissa, Hangossa, Keuruulla, Päijänteellä Pulkkilanharjulla, Helsingissä, Lohjajärvellä, Fiskarsissa ja Keravalla. Revontulikuvat on kuvattu Norjan puolella lähellä Kilpisjärveä kohti Suomea. Tässä vielä koottuna videot!
Mikä teidän mielestänne on Suomen luonnon kaunein paikka? Entä millainen on Suomen paras sää ja miksi?
Hyvää uutta vuotta 2018!
Suomen kesä
Syksyn ruskaa
Lapin ja talven taikaa
Tämä kirjoitus kuuluu kategoriaan Elämä ja sää, Huomioita säästä, Vuodenajat. Pysyvä linkki.

5 vastausta kirjoitukseen

 1. +20 sanoo:

  Paras sää on +20. Sellanen sää koko ajan.

 2. Jurmu sanoo:

  Paras sää on + 25 – + 30 astetta ja varsin alhainen kosteusprosentti.Hyvä on myös parinkymmenen asteen heikkotuulinen pakkassää .

 3. Eemil sanoo:

  Paras sää on puolipilvinen +25, ei kylmä eikä liian kuuma, jos ei suorassa auringonpaisteessa huhki. Kauneimpia paikkoja ovat saaristot. Karmeinta on tämä keskitalvi, kylmää, harmaata ja kalseaa.

 4. miska sanoo:

  Mun lempi sää on talvella lumisade ja ei kovin kylmä. Kesällä taas ukkonen ja kunnon helle. Kauniinpia paikkoja ovat vesistöjen rannikot.

 5. Metsäpuro sanoo:

  Pidän eniten tyynestä pilvettömästä säästä kaikkina vuodenaikoina. Kauneimmat paikat ovat joko veden äärellä tai korkealla huipulla.

Forecan blogissa on käytössä kommenttien esimoderointi eli blogin ylläpitäjän on hyväksyttävä kommentti ennen kuin se näkyy blogissa. Kommentteja käydään läpi toimistotyöajan puitteissa.

Blogin keskusteluun voi osallistua asiallisilla, aiheeseen liittyvillä ja toisia kunnioittavilla kommenteilla. Viestejä voidaan jättää julkaisematta ylläpidon harkinnan mukaan, esimerkiksi jos viesti on loukkaava, ei liity blogin aiheeseen, sisältää selkeää tahallista provosointia tai on muutoin asiaton.