Vau, katso kuvat!

Julkaistu

Tänään katsellaan kuvia!

Forecan toimisto sijaitsee Espoon Keilaniemessä, meteorologien iloksi ja avuksi täältä on hyvät näkymät sekä eteläkaakkoiselle että pohjoisluoteiselle taivaalle. Erilaiset säätilanteet näkee täältä komeasti, minkä takia puhelimeni on pullollaan kuvia toimiston ikkunoista. Jotteivät ne jäisi käyttämättömiksi läppärin kansioiden pohjalle, tässä tulee sekalainen valikoima tämän vuoden puolella otettuja kuvia.

Töissä ei tule kuskattua järkkäriä mukana ja kuvat tulee yleensä otettua kännykällä kiireessä, sen takia kuvien laatu ei ole parasta a-luokkaa ja muutama satunnainen heijastusufokin saattaa löytyä. Ufoista huolimatta:

Pilvipeite rakoilee!. (Kuva: Joanna Rinne)
Pilvipeite rakoilee!. (Kuva: Joanna Rinne)
Talvinen Keilalahti (Kuva: Joanna Rinne)
Talvinen Keilalahti (Kuva: Joanna Rinne)
Auringonnousut näkyvät etenkin talvisaikaan hienosti! (Kuva: Joanna Rinne)
Auringonnousut näkyvät etenkin talvisaikaan hienosti! (Kuva: Joanna Rinne)
Keväisin esiintyy usein sumuja. Tässä sumu söi Helsingin. (Kuva: Joanna Rinne)
Keväisin esiintyy usein sumuja. Tässä sumu söi Helsingin. (Kuva: Joanna Rinne)
Kuten englanniksi sanotaan: "what goes up, must come down!" (Kuva: Joanna Rinne)
Kuten englanniksi sanotaan: ”what goes up, must come down!” (Kuva: Joanna Rinne)
Tässä pieni huijaus, kuva on ikkunoiden sijaan työmatkalta. Kuvassa näkyy myös Forecan toimistotalo (korkeimman eli Fortumin toimiston oikealla puolella). Tuona päivänä konvektio eli nouseva ja laskeva liike oli ilmakehässä hyvin voimakasta, myöhemmin iltapäivällä esiintyikin paljon ukkosia! (Kuva: Joanna Rinne)
Tässä pieni huijaus, kuva on ikkunoiden sijaan työmatkalta. Kuvassa näkyy myös Forecan toimistotalo (korkeimman eli Fortumin toimiston oikealla puolella). Tuona päivänä konvektio eli nouseva ja laskeva liike oli ilmakehässä hyvin voimakasta, myöhemmin iltapäivällä esiintyikin paljon ukkosia! (Kuva: Joanna Rinne)
Lähestyykö sadekuuro vai maailmanloppu?. (Kuva: Joanna Rinne)
Lähestyykö sadekuuro vai maailmanloppu?. (Kuva: Joanna Rinne)
Välillä pilvet innostuvat muodostamaan kuvioita (Kuva: Joanna Rinne)
Välillä pilvet innostuvat muodostamaan kuvioita (Kuva: Joanna Rinne)
Aarre toimistomme vieressä! Jihuu! (Kuva: Joanna Rinne)
Aarre toimistomme vieressä! Jihuu! (Kuva: Joanna Rinne)

 

4 vastausta artikkeliin “Vau, katso kuvat!”

  1. Onpas teillä upeat näkymät työpaikalta! – Onnistuneet kuvat, joita pitää ihailla toiseenkin kertaan. Taivaanrannan maalarit!? ;)

  2. Aika huikeita luontoelämyksiä on tarjolla teillä kyllä. Kysymyshän on siitä, mitä ihminen ympärillään oikeasti näkee ja minkä hän sivuuttaa. Meteorologi tosin taitaa katsella ns. herkemmin silmin taivasta.
    Itselläni tässä korkealla ja Näsijärven rannassa asuessa auringonlaskut ovat toisinaan todella huikeita, ja taivaan ollessa aivan pilvetön rakastan sitä Näsijärven sinisyyttä.

  3. ”Erilaiset säätilanteet näkee täältä komeasti, minkä takia puhelimeni on pullollaan kuvia toimiston ikkunoista.”

    Pieni kielipoliisin tekemä huomio. Kuvien joukossa ei ole yhtään kuvaa toimiston ikkunoista, niiden sijaan kyllä hienoja sääkuvia, jotka on otettu toimiston ikkunoista. ;)

    1. Etkös kielipoliisi nyt haksahtanut omaan näppäryyteen kun päätät lauseen: ” jotka on otettu toimiston ikkunoista.” Edelleen on siis kuvattu sääkuvia toimiston ikkunoista. Pitäisikö sanoa ”sääkuvia, jotka on otettu toimiston ikkunoiden läpi”?

Kommentit on suljettu.

Forecan blogissa on käytössä kommenttien esimoderointi eli blogin ylläpitäjän on hyväksyttävä kommentti ennen kuin se näkyy blogissa. Kommentteja käydään läpi toimistotyöajan puitteissa.

Blogin keskusteluun voi osallistua asiallisilla, aiheeseen liittyvillä ja toisia kunnioittavilla kommenteilla. Viestejä voidaan jättää julkaisematta ylläpidon harkinnan mukaan, esimerkiksi jos viesti on loukkaava, ei liity blogin aiheeseen, sisältää selkeää tahallista provosointia tai on muutoin asiaton.