Juhannus – bikinit vai sateenvarjo?

Julkaistu

Kuva: Patu Manninen
Forecan nettisivuilta löytyy ennuste juhannusviikonlopulle jo kolmen tunnin tarkkuudella. Piste-ennusteet ovat hyviä suunnan antajia, mutta ihan kokonaisina niitä ei kannata niellä. Sään ennustettavuus heikkenee ensi keskiviikon tienoilla, ja sen jälkeen ennuste on vielä hyvin epävarma.

Ensi viikolla Suomeen saapuu matalapaineita lännestä. On todennäköistä että, juhannuksen aikana Suomen yli kulkee matalapaine sateineen. Sen reitti ja ajoitus ovat vielä epävarmoja. Viikonloppuna kannattaa varautua vaihtelevaan säähän. Pakkaa siis matkalaukkuun sekä bikinit että sateenvarjo! Luultavasti ainakin yhtenä päivänä kolmesta sataa, mutta tuskin (toivottavasti) ei joka päivä.

Juhannusta vietetään ihan tavallisessa kesäsäässä myös lämpötilojen puolesta. Etelässä päivän ylimmät ovat 20 asteen yläpuolella, kun pohjoisessa jäädään sen alle. Hellettä en lupaa.

Mitä sinä aiot tehdä Juhannuksena?

11 vastausta artikkeliin “Juhannus – bikinit vai sateenvarjo?”

 1. Minä aion nauttia Juhannuksesta, tästä keskikesän juhlapyhästä, täysin rinnoin! Savusaunassa järven rannalla kylpien, grillaten hyvää ruokaa kera muurinpohjalettujen ja nauttien hyvästä seurasta mukavien ihmisten parissa! Tottakai toivon, että aurinko paistaisi kuten nyt tätäkin tekstiä kirjoittaessani ja lämpötila olisi kutakuinkin 20:n asteen tietämillä. Mutta mikäli sattuisi vaikka olemaan hieman epävakaisempaa ja kenties kolempaakin niin ei se ainakaan minun mieltäni ja juhlatuultani saisi laskemaan. Onhan sentään kesä ja kesälomaakin vielä runsaasti jäljellä! Kaikille hyvää kesän jatkoa ja Juhannusmieltä sen hetkisestä säätilasta huolimatta!

 2. Tervehdys,itellä ei oo kuin aatto vapaana joten ”tavallisen” viikonlopun merkeissä.Helteet taitaapi tulla näille nurkille vasta heinäkuun puolella?

 3. juhlinta erillinen vakka sataisi järvenrannalla …ja sais kyllä vaikka sataakin…niin kuiva maa …

  jumalana olen väistynyt maalle omiin juhliin…enkä paljon välitä muista enää …

  PANEN ISON KOKON JA OTAN KUVAN MAAILMAAN….

  1. Eikö näillä horhöillä ole mitään omaa kirjoituspalstaa, kun pitää normaalien sivuille kirjoitella ???

   1. mitä on normaali ? internet vai?

 4. sun virkaan ei kuulu viinit ja sateenvarjo vaan halla itku ja lumikengät …kytkennän ilmanne länsisuomeen toivon että tulette köyhiksi ja näette nälkää kylmässä ilmassa .Laitteet päälle. tuhotaan ilmakehä . terveisin maalaisjuntti …

 5. Koska ette välittäneet joudutte kylmään sotaan ja teidät tuomitaan kuolemaan sillä piruilette muille maille …internet ei ole suomalaisten oma eikä maailma …

  juhannuksena aloitan 3. maailmansodan

 6. menkää mcdonaldsiin itkemään suomi ei kelpaa internettiin …

  kesä ei ole suomea eli siumiu kieltä eli iuniu nielia … kesä suomeksi on nieia

 7. joudun jättämään teidät …en ole kuuluisuus …

  jumalan ja yhwh eli vahva …ne koodit oli kieli jossa olin …ihmisenä …

  vahva ihminen jumalan on iuhiuia ihninien italian…eli vanhaa suomea iuionienia

  ilma on siumiu kielellä eli suomen latinarutriksi ilnia ….eli joka kehtaa Kuten yhä suomessa sanotaan hehtaarin olla kuuma

 8. Työn parissa menee tämäkin Juhannus. Sadetta ja viileetä toivotaan. Säästää monen hölmön hengen ja eipähän paikatkaan hajoile samaan tahtiin, kun aurinkoisella säällä. Ihmeellisiä vaikutuksia on säällä. Epäilenpä poliisin , vakuutusyhtiöiden talouspuolen, sairaanhoitajien, kiinteistön hoitajien ja monen monen muun ajattelevan aika pitkälti samallalailla. Mukavaa juhannusta kaikille. Pidä huoli, ettet juuri sinä pääse hengestäsi tai halvaannu!!!

Kommentit on suljettu.

Forecan blogissa on käytössä kommenttien esimoderointi eli blogin ylläpitäjän on hyväksyttävä kommentti ennen kuin se näkyy blogissa. Kommentteja käydään läpi toimistotyöajan puitteissa.

Blogin keskusteluun voi osallistua asiallisilla, aiheeseen liittyvillä ja toisia kunnioittavilla kommenteilla. Viestejä voidaan jättää julkaisematta ylläpidon harkinnan mukaan, esimerkiksi jos viesti on loukkaava, ei liity blogin aiheeseen, sisältää selkeää tahallista provosointia tai on muutoin asiaton.