Säätiedot joka niemeen ja notkelmaan

Julkaistu

Forecan sivuilta löytyy Täsmäsää™-tiedot joka niemeen ja notkelmaan eli yli 120 000 paikkaan Suomessa.  Esimerkiksi Pitkäniemi-nimisiä paikkoja on Suomessa yli 450. Niihin kaikkiin löytyy www.foreca.fi:stä sääennuste.

Kartan avulla voit varmistaa, että säätiedot ovat oikeaan paikkaan.

Kirjoita haluamasi paikan nimi, esimerkiksi juuri tuo Pitkäniemi, hakulaatikkoon. Klikkaa ”Haku” ja valitse listasta se Pitkäniemi, johon haluat säätiedot. Voit käyttää apuna sivun vasemmassa yläreunassa olevaa ”Näytä sijainti kartalla” -linkkiä, jonka avulla voit varmistaa, että säätiedot ovat oikeaan paikkaan.

 

2 vastausta artikkeliin “Säätiedot joka niemeen ja notkelmaan”

  1. Löytyykö Mikkelin Pitkälle rannalle säätiedot sekä Peräissaari niemen nokkaan? Naapuriin luona joskus sataa ja on n.10 astetta ja minun luona saaren niemelmässä n.23 astetta …. välimaa on n. 5 km …

    miksi säätiedot eivät näytä alueiden oikeita säätietoja ? onko ne varjossa alhaalla laaksossa vai muuttuuko tietokoneella ja satelliitista alueita …

    kartalla kuitenkin näkyy esim peräissaari tie 470 vaikka osoitteensa lukee jotain 300… ( 470 on 4,7 km maantieltä …300. tarkoittaa 3 km maantieltä)

Kommentit on suljettu.

Forecan blogissa on käytössä kommenttien esimoderointi eli blogin ylläpitäjän on hyväksyttävä kommentti ennen kuin se näkyy blogissa. Kommentteja käydään läpi toimistotyöajan puitteissa.

Blogin keskusteluun voi osallistua asiallisilla, aiheeseen liittyvillä ja toisia kunnioittavilla kommenteilla. Viestejä voidaan jättää julkaisematta ylläpidon harkinnan mukaan, esimerkiksi jos viesti on loukkaava, ei liity blogin aiheeseen, sisältää selkeää tahallista provosointia tai on muutoin asiaton.