Kysy säästä. Kaikki.

Julkaistu

Forecan meteorologit Pete Takala ja Juha Föhr keskustelevat Foreca Suomen Facebook-sivuilla mistäpä muusta kuin säästä. Jotta meteorologit eivät joutuisi aivan keskenään keskustelemaan, niin kaikki voivat esittää kysymyksiä Foreca Petelle ja Forecan Juhalle.

Kysymyksiä pääsee esittämään, kun ”tykkää” Foreca Suomi Facebook-sivusta.

Keskusteluissa keskitytään ennen kaikkea sääilmiöihin ja niiden ennustamiseen. Itse sääennusteet löydät Forecan websivuilta (www.foreca.fi) tai kännykkäpalveluista (foreca.mobi).

Forecan Pete ja Forecan Juha pyrkivät kommentoimaan mahdollisimman monia kysymyksiä, kuitenkin ehtimisensä mukaan. Yleisimmät ja eniten kysytyt kysymykset ovat luonnollisesti etusijalla.

Forecan sää -ilta Facebookissa torstaina 17.11.2011 klo 16 – 20.

Klikkaa tästä itsesi Forecan Facebook-sivulle!

Yksi ajatus artikkelista “Kysy säästä. Kaikki.”

  1. sPe6W8 , [url=http://uxtfyyjvfohj.com/]uxtfyyjvfohj[/url], [link=http://gxathbvoemvl.com/]gxathbvoemvl[/link], http://jogpsblybrff.com/

Kommentit on suljettu.

Forecan blogissa on käytössä kommenttien esimoderointi eli blogin ylläpitäjän on hyväksyttävä kommentti ennen kuin se näkyy blogissa. Kommentteja käydään läpi toimistotyöajan puitteissa.

Blogin keskusteluun voi osallistua asiallisilla, aiheeseen liittyvillä ja toisia kunnioittavilla kommenteilla. Viestejä voidaan jättää julkaisematta ylläpidon harkinnan mukaan, esimerkiksi jos viesti on loukkaava, ei liity blogin aiheeseen, sisältää selkeää tahallista provosointia tai on muutoin asiaton.