Ihan totta. Kysy säästä. Kaikki.

Julkaistu
Forecan Pete ja Forecan Juha keskustelevat säästä.

Tänä torstaina on ainutlaatuinen tilaisuus saada tietoa säästä ja sen ennustamisesta. Forecan Pete ja Forecan Juha vastaavat säätä koskeviin kysymyksiin Forecan sää -illassa Facebookissa.

Kysymyksiä pääsee esittämään, kun “tykkää” Foreca Suomi Facebook-sivusta.

Keskusteluissa keskitytään ennen kaikkea sääilmiöihin ja niiden ennustamiseen. Itse sääennusteet löydät Forecan websivuilta (www.foreca.fi) tai kännykkäpalveluista (foreca.mobi).

Forecan Pete ja Forecan Juha pyrkivät kommentoimaan mahdollisimman monia kysymyksiä, kuitenkin ehtimisensä mukaan. Yleisimmät ja eniten kysytyt kysymykset ovat luonnollisesti etusijalla.

Liity keskustelemaan torstaina 17.11.2011 klo 16 – 20.

Klikkaa tästä itsesi Forecan Facebook-sivulle!

 

Yksi ajatus artikkelista “Ihan totta. Kysy säästä. Kaikki.”

  1. MIlloin tuleen Keski Suomeen talvi? Joulu? Tammi?………..

Kommentit on suljettu.

Forecan blogissa on käytössä kommenttien esimoderointi eli blogin ylläpitäjän on hyväksyttävä kommentti ennen kuin se näkyy blogissa. Kommentteja käydään läpi toimistotyöajan puitteissa.

Blogin keskusteluun voi osallistua asiallisilla, aiheeseen liittyvillä ja toisia kunnioittavilla kommenteilla. Viestejä voidaan jättää julkaisematta ylläpidon harkinnan mukaan, esimerkiksi jos viesti on loukkaava, ei liity blogin aiheeseen, sisältää selkeää tahallista provosointia tai on muutoin asiaton.