Lisää aaltopilvistä

Aaltopilvi Keuruun yllä, kuva Ken Eklöf

Muutama viikko sitten kirjoitin mielenkiintoisesta pilvimuodostelmasta aaltopilvistä. Olen saanut meteorologimme Kristianin lentokaverilta valokuvan aaltopilvestä, joka oli otettu purjekoneesta.

Yksi ajatus artikkelista “Lisää aaltopilvistä”

 1. Mielenkiintoisia nuo pilvijutut, kiitos!
  Saisinko esitellä pilvistä kiinnostuneille suomenkielisen nettiyhteisön, joka on yhä kuin talviunilla, mutta jos saisimme lisää aktiivisia jäseniä, saisimme eloa Pilvibongareihin täällä:
  http://pilvibongarit.grouply.com/

  Kielitaitoiselle sääilmiöistä kiinnostuneelle voisin lahjoittaa/postittaa upean sääkalenterin, josta sain ylimääräisiä kappaleita (koska kuvani on julkaistu siinä).
  http://www.dmg-ev.de/gesellschaft/publikationen/Kalender_details2011.htm
  Jokaisen kuukauden takasivulla on selostus ko. kuvan sääilmiöstä saksaksi, ranskaksi ja englanniksi. – Eikös siinä saa mainion kielikylvynkin kuin kaupanpäälliseksi!
  ”Hakemuksen” voi jättää ko. Pilvibongareiden ryhmään. :) ♥ Tervetuloa!

Kommentit on suljettu.

Forecan blogissa on käytössä kommenttien esimoderointi eli blogin ylläpitäjän on hyväksyttävä kommentti ennen kuin se näkyy blogissa. Kommentteja käydään läpi toimistotyöajan puitteissa.

Blogin keskusteluun voi osallistua asiallisilla, aiheeseen liittyvillä ja toisia kunnioittavilla kommenteilla. Viestejä voidaan jättää julkaisematta ylläpidon harkinnan mukaan, esimerkiksi jos viesti on loukkaava, ei liity blogin aiheeseen, sisältää selkeää tahallista provosointia tai on muutoin asiaton.