Tampereella TeekkariWapun vietto alkaa jo tiistaina 19.4. Foreca vastaanotti hyvän sään anomuksen

Julkaistu

HYVÄN SÄÄN ANOMUS TAMPEREEN TEEKKARIWAPULLE 2011

Tampereen teknillisen yliopiston ylioppilaskunta järjestää Teekkariwapun tänä vuonna 19. huhtikuuta – 1. toukokuuta.

Tarvitsemme tapahtumien ajaksi hyvää säätä. Pyydämmekin mitä kunnioittavimmin teitä ottamaan tapahtumamme huomioon Wapun ajan säätä laatiessanne. Wapun tapahtumat ovat pääosin ulkoilmatapahtumia, joten on varsin ikävää, mikäli juhliva wappukansa kastuu. Auringonpaiste taas on erittäin suotavaa. Jos tarvitsette tarkempaa aikataulua sään sovittamiseksi, löydätte sen alla olevasta osoitteesta.

TTYY: n Wappusivut

Kutsumme samalla Foreca Oy:ltä yhden (1) edustajan juhlistamaan Wappua kanssamme, Ilmoitattehan etukäteen, mikäli olette tulossa. Jos saavutte paikalle ja sää on hyvä, tarjoamme edustajallenne yhden (1) pullollisen kuohuviiniä.

Vappuviikolla Forecan blogissa seurataan millaisessa säässä vappua vietetään tänä vuonna Tampereella ja muualla Suomessa.

 

 

2 vastausta artikkeliin “Tampereella TeekkariWapun vietto alkaa jo tiistaina 19.4. Foreca vastaanotti hyvän sään anomuksen”

  1. V4QvLV , [url=http://snjuncvnmscz.com/]snjuncvnmscz[/url], [link=http://bifwzlllqxlt.com/]bifwzlllqxlt[/link], http://lbgwilursisc.com/

Kommentit on suljettu.

Forecan blogissa on käytössä kommenttien esimoderointi eli blogin ylläpitäjän on hyväksyttävä kommentti ennen kuin se näkyy blogissa. Kommentteja käydään läpi toimistotyöajan puitteissa.

Blogin keskusteluun voi osallistua asiallisilla, aiheeseen liittyvillä ja toisia kunnioittavilla kommenteilla. Viestejä voidaan jättää julkaisematta ylläpidon harkinnan mukaan, esimerkiksi jos viesti on loukkaava, ei liity blogin aiheeseen, sisältää selkeää tahallista provosointia tai on muutoin asiaton.