Pääsiäisen sääennusteessa on tarkentamisen varaa

Pääsiäisviikonlopun 22.-25.4. sääennuste ei ole juurikaan tarkentunut Liisan alkuviikolla kertomasta. Muttei muuttunutkaan. Meille näyttäisi virtaavan lämmintä ja kosteaa ilmaa etelän puolelta. Tämän hetkisen ennusteen mukaan luvassa on myös vesisateita. Ne liittyvät matalapaineeseen, jonka tulee todennäköisesti vaikuttamaan säähämme, mutta sen reitti on vielä arvaamaton. On siis liian aikaista sanoa missä sataa, tai edes sataako.

Jos pääsiäissään yleisilme on vielä epävarma niin paikkakuntaisissa ennusteissa on sitäkin enemmän pelivaraa. Pääsiäisviikonloppuun asti ylettyvistä paikkakuntakohtaisista 10 päivän ennusteista näkee että sää on vaihtelevaa. Kun Mikkelin ennusteessa lauantaille ennustetaan sateita ja sunnuntaille aurinkoa ei sitä kannata ottaa kirjaimellisesti. Viikonloppuna voi sataa tai paistaa, luultavasti sekä että.

10 vrk sääennuste Mikkeliin


Pitääkin viikon päästä katsoa millaista säätä Mikkeliin silloin luvataan ja miten hyvä tämänhetkinen ennuste oli.

Tämä kirjoitus kuuluu kategoriaan Huomioita säästä. Tagit: , , . Pysyvä linkki.

Kommentointi poistettu

Forecan blogissa on käytössä kommenttien esimoderointi eli blogin ylläpitäjän on hyväksyttävä kommentti ennen kuin se näkyy blogissa. Kommentteja käydään läpi toimistotyöajan puitteissa.

Blogin keskusteluun voi osallistua asiallisilla, aiheeseen liittyvillä ja toisia kunnioittavilla kommenteilla. Viestejä voidaan jättää julkaisematta ylläpidon harkinnan mukaan, esimerkiksi jos viesti on loukkaava, ei liity blogin aiheeseen, sisältää selkeää tahallista provosointia tai on muutoin asiaton.