Aurinko paistaa ja parveke kukkii

Julkaistu

Kesä on täydessä vauhdissa, ja niin on minun parvekepuutarhanikin. Maaliskuussa perustettu minipalsta alkaa tuottaa satoa: Ensimmäiset tillit on jo leikattu ensimmäisille uusilleperunoille, rukolasta tehty salaatti ja persiljaa leivän päälle. Herneistä löytyi ensimmäinen kirvo. Tänään auringon porotus oli liikaa basilikalle ja nostin sen suojaan pöydän alle.

Miinan parveke vihertyy

Kuvasta puuttuu vain porkkanalaatikko. Mutta siinä ei olekkaan paljoakaan nähtävää. Ne on niin pieniä vielä.

Miten sinun kesäkukkasi voivat?

7 vastausta artikkeliin “Aurinko paistaa ja parveke kukkii”

 1. Hei !

  Kukat jaksavat hyvin,kun kastelee niitä riittävästi.Viime viikolla istutin omenapuun,joka innostui kukkimaan.
  Toivottavasti kukista kehittyy edes yksi omena.

  Terveisin

  Jari Järvi

  1. Näillä helteillä saakin kastella paljon!

 2. hei!
  basilikan kasvattaminen on nykyään sitten laitonta, että ihan tiedoksi vain, poliisi voi lukea uutisia ja blogeja.http://www.magneettimedia.com/?p=5803

  1. Et tainnut lukea juttua loppuun? Siinä sanottiin, että EU tasolta on annettu ”standardi”, jonka pohjalta kukin maa voi päättää mitä se kieltää ja mitä sallii. Tekstissä sanotaan, että ”Ulkoministeriön mukaan standardit ovat vapaaehtoisia.” Ei kasvattaminen laitonta ole, vielä, eli nautitaan parvekkeen antimista iloisin mielin! :)

 3. Eikös porkkanalaatikko ole enemmänkin joulun juttuja?

  1. Latikko jossa kasvaa porkkanoita :) En usko että täskä kokeilusta riittää joulupöytään asti…

Kommentit on suljettu.

Forecan blogissa on käytössä kommenttien esimoderointi eli blogin ylläpitäjän on hyväksyttävä kommentti ennen kuin se näkyy blogissa. Kommentteja käydään läpi toimistotyöajan puitteissa.

Blogin keskusteluun voi osallistua asiallisilla, aiheeseen liittyvillä ja toisia kunnioittavilla kommenteilla. Viestejä voidaan jättää julkaisematta ylläpidon harkinnan mukaan, esimerkiksi jos viesti on loukkaava, ei liity blogin aiheeseen, sisältää selkeää tahallista provosointia tai on muutoin asiaton.