Koulunalkajaisviikon sääennuste

Tällä viikolla monissa kunnissa pienet ja vähän suuremmat reput lähtevät taas liikkeelle. Minkälaista säätä repuille on tiedossa?

Kuva: NIta/Flickr

Kuva: NIta/Flickr

Tuleva viikko ei tuo suuria yllätyksiä, epävakainen sää jatkuu.

Maanantai on viikon päivistä poutaisin, mutta lounaistuuli alkaa vähitellen voimistua. Voimakkaimmillaan tuuli on tiistaina, sitten pahin alkaa olla ohi.  Tiistaista alkaen sadekuurot yleistyvät jälleen, kuurosateita on odotettavissa runsaimmin iltapäivisin maan länsi- ja pohjoisosassa.

Ennuste maanantaille ja tiistaille (kuva: Foreca)

Ennuste maanantaille ja tiistaille (kuva: Foreca)

Keskiviikosta perjantaihin sää jatkuu hyvin samanlaisena. Suomen mittakaavassa täysin poutaista päivää ei ole, mutta sateet on ripoteltu joka päiväksi hieman eri osiin maatamme. Kannattaa siis varautua antamaan repunkäyttäjille sateenvarjot ja kumisaappaat mukaan!

Ennuste keskiviikosta perjantaihin (Kuva: Foreca)

Ennuste keskiviikosta perjantaihin (Kuva: Foreca)

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Tämä kirjoitus kuuluu kategoriaan Huomioita säästä. Pysyvä linkki.

Yksi vastaus kirjoitukseen

  1. Kaj-Erik Silfverberg sanoo:

    Miksi tuuliennusteet on järjetään laitetttu alakanttiin? Kyseessä ainakin Näsijärvi. En olisi poikaani sinne laskenut, jos olisin tiennyt 10m/s tuulista. Siilinkarilla tätä lukemaa näyttänyt koko tämän päivän mutta ennusteet ei muutu.

    …ja aina sama juttu!!

Forecan blogissa on käytössä kommenttien esimoderointi eli blogin ylläpitäjän on hyväksyttävä kommentti ennen kuin se näkyy blogissa. Kommentteja käydään läpi toimistotyöajan puitteissa.

Blogin keskusteluun voi osallistua asiallisilla, aiheeseen liittyvillä ja toisia kunnioittavilla kommenteilla. Viestejä voidaan jättää julkaisematta ylläpidon harkinnan mukaan, esimerkiksi jos viesti on loukkaava, ei liity blogin aiheeseen, sisältää selkeää tahallista provosointia tai on muutoin asiaton.