Liisa Rintaniemi

Liisa Rintaniemi päätti lähteä opiskelemaan meteorologiaa nähtyään yläasteen maantiedon oppikirjassa meteorologi Seija Paasosen haastattelun. Kesätyöt lentosääpalvelussa johtivat myös ilmailualan opintoihin ja lennonjohtajan tutkintoon. Lentosään lisäksi Liisa on kiinnostunut ilmastonmuutosasioista ja haluaa kehittää sääviestintää, jotta meteorologit ja säätiedon käyttäjät ymmärtäisivät toisiaan paremmin.

Blogissa Liisa kirjoittaa ajankohtaisista sääilmiöistä sekä meteorologin työstä MTV3:n uutishuoneella ja sen ulkopuolella. Blogitekstejä saattaa värittää myös siirtyminen elämänvaiheeseen, jossa kurahousujen/toppahaalarin/hellehatun pukeminen lapselle on olennainen osa päivärutiineja.

2 vastausta artikkeliin “Liisa Rintaniemi”

Kommentit on suljettu.

Forecan blogissa on käytössä kommenttien esimoderointi eli blogin ylläpitäjän on hyväksyttävä kommentti ennen kuin se näkyy blogissa. Kommentteja käydään läpi toimistotyöajan puitteissa.

Blogin keskusteluun voi osallistua asiallisilla, aiheeseen liittyvillä ja toisia kunnioittavilla kommenteilla. Viestejä voidaan jättää julkaisematta ylläpidon harkinnan mukaan, esimerkiksi jos viesti on loukkaava, ei liity blogin aiheeseen, sisältää selkeää tahallista provosointia tai on muutoin asiaton.