Viikonloppu oli esimakua juhannuksesta

Julkaistu

Juhannusviikonlopun sää on aika samantyylinen kuin viime viikonlopun. Scandinavia kuuluu edelleen matalapaineen alueeseen, joten luvassa on tätä samaa. Vaihelevaa säätä. Sekä paistetta ja poutaa että sadealueita ja sadekuuroja, ukkosella höystettynä. Aurinkoisessa säässä tarkenee syödä jäätelöä, mutta sateen sattuessa on mukavampi hörppiä kaakaota ja pelata korttia tuvassa. Juhannusohjelmaa suunnitellessa kannattaa varautua molempiin.

Nyt näyttää siltä että perjantaina yhtenäisiä sateita saataisiin etenkin Pohjois-Suomessa. Sekä perjantaina että lauantaina sadekuuroja on odotettavissa myös Etelä- ja Keski-Suomeen. Lupaan ottaa sateiden paikkaan rohkeammin kantaa keskiviikkona.

4 vastausta artikkeliin “Viikonloppu oli esimakua juhannuksesta”

  1. Onko mitään merkkejä pitemmällä tähtäimellä helteiden palaamisesta ja jos niin milloin? Ainakin 10 vrk sääennuste näyttää lämpötilojen osalta olevan pääosin alta 20 astetta.

    1. Paljon sen pidemmälle ei säätä voikkaan ennustaa. Helteitä ei siis ole odotettavissa seuraavaan puolentoista viikon aikana. Päivän ylimmät lämpötilat ovat tosiaa 20 asteessa. Auringossa hieman sen yläpuolella.

  2. ”Lupaan ottaa sateiden paikkaan rohkeammin kantaa keskiviikkona.”

    Hyvä kuulla, että joku tekee asialle jotain. Niin jos sais Järvenpäähän vähän aurinkoisempaa juhannukseksi, kiitos! Yöllä voisi vähän sataa (ei to).

Kommentit on suljettu.

Forecan blogissa on käytössä kommenttien esimoderointi eli blogin ylläpitäjän on hyväksyttävä kommentti ennen kuin se näkyy blogissa. Kommentteja käydään läpi toimistotyöajan puitteissa.

Blogin keskusteluun voi osallistua asiallisilla, aiheeseen liittyvillä ja toisia kunnioittavilla kommenteilla. Viestejä voidaan jättää julkaisematta ylläpidon harkinnan mukaan, esimerkiksi jos viesti on loukkaava, ei liity blogin aiheeseen, sisältää selkeää tahallista provosointia tai on muutoin asiaton.