Juhannus suomalaisessa kesäsäässä

Julkaistu

Juhannuksena saattaa sataa. Kuva: Patu Manninen
Pisimmät sääennusteet ulottuvat nyt juhannusviikonloppuun. Näyttää siltä, että perusvirtaus käy vielä ensi viikollakin lännen puolelta. Matalapaineita – ja sateita – kulkee Suomen yli lännestä itään.

Matalapaineiden tarkan reitin ennustus reilun viikon päähän on mahdotonta. Ei voi todeta muuta kuin että sää on vaihtelevaa. Voi sataa tai paistaa. Varmaa tietoa mahdollisten sadealueiden reiteistä voidaan joutua odottamaan vielä viikon verran.

Ensi viikolla lämpötiloissa on odotettavissa heikko lämpenevä trendi. Päivän ylimmät lämpötilat voivat olla aurinkoisessa säässä 20 asteen korvilla. Hyvässä lykyssä on jopa hellettä.

Tavallista kesäsäätä.

Yksi ajatus artikkelista “Juhannus suomalaisessa kesäsäässä”

Kommentit on suljettu.

Forecan blogissa on käytössä kommenttien esimoderointi eli blogin ylläpitäjän on hyväksyttävä kommentti ennen kuin se näkyy blogissa. Kommentteja käydään läpi toimistotyöajan puitteissa.

Blogin keskusteluun voi osallistua asiallisilla, aiheeseen liittyvillä ja toisia kunnioittavilla kommenteilla. Viestejä voidaan jättää julkaisematta ylläpidon harkinnan mukaan, esimerkiksi jos viesti on loukkaava, ei liity blogin aiheeseen, sisältää selkeää tahallista provosointia tai on muutoin asiaton.