Tornado San Franciscon lentoasemalla

Odottelimme kollegan kanssa lentoa takaisin kotiin San Franciscon lentoasemalla.  Odotushallissa törmäsimme mielenkiintoiseen tornadosimulaattoriin. San Francison alueella ei yleensä muodostu tornadoita, joten tämä saattoi olla alueen ainoa.

Katso video tornadosta lentoasemalla: SFO tornado

Lisätietoja tornadoista (kotoisammin trombeista):

http://fi.wikipedia.org/wiki/Trombi_(py%C3%B6rremyrsky)

 

 

Tämä kirjoitus kuuluu kategoriaan Yleistä säästä. Tagit: , , . Pysyvä linkki.

5 vastausta kirjoitukseen

 1. ilkka lilja sanoo:

  Myymme tornadosimulaattoreita (made in Finland ) hintaan 2600 alv0. Ensimmäiset asennettiin v 2003 moderniin olohuoneeseen eläviksi ”patsaiksi”. Niillä pääsee näkemään, miten erikoisen herkistä alkuarvoista on tornadon syntymisessä aina kysymys, ja toisaalta saa vaikkapa TV sääesityksiinkin elävyyttä, ja voi näyttää millä parametri- yhteyksillä RH%, vaakatuuli, pystytuuli, tornado syntyy, elää ja kuolee.

  • Tiina Asula sanoo:

   Hei Ilkka,

   Kiitos viestistäsi. Tällä hetkellä meillä Forecassa ei ole tarvetta tornadosimulaattoriin. Mutta pidämme teidän tuotteenne mielessämme tulevaisuuden tarpeita varten.

   Terveisin,

   Tiina

 2. tornado sanoo:

  aika kallista kamaa

  • kdwwimr sanoo:

   pDInHS , [url=http://yxjsppcipfzd.com/]yxjsppcipfzd[/url], [link=http://cehjeutrjsfm.com/]cehjeutrjsfm[/link], http://spfzilyhbxma.com/

  • TORNADO sanoo:

   Nii just

Forecan blogissa on käytössä kommenttien esimoderointi eli blogin ylläpitäjän on hyväksyttävä kommentti ennen kuin se näkyy blogissa. Kommentteja käydään läpi toimistotyöajan puitteissa.

Blogin keskusteluun voi osallistua asiallisilla, aiheeseen liittyvillä ja toisia kunnioittavilla kommenteilla. Viestejä voidaan jättää julkaisematta ylläpidon harkinnan mukaan, esimerkiksi jos viesti on loukkaava, ei liity blogin aiheeseen, sisältää selkeää tahallista provosointia tai on muutoin asiaton.